Welkom!

Welkom op de website van DJ David. Ik begrijp dat vele mensen die op zoek zijn naar een DJ voor hun feest en niet onmiddellijk iemand kennen in de nabije kennissenkring soms voor een probleem staan. Op basis waarvan moet er een keuze gemaakt worden uit het toch wel zeer ruime aanbod? Geef toe, tegenwoordig waant iedereen die met een computer kan werken en een Spotify abonnement heeft zich wel een beetje DJ… Toch is de keuze van de DJ wel belangrijk, zoniet hét belangrijkste voor uw feest. Hij zorgt immers voor de muziek en de sfeer op de dansvloer.

Hieronder vindt u hopelijk een antwoord op uw vele vragen en mocht er iets niet duidelijk zijn, aarzel dan niet om me te contacteren. Veel plezier alvast!

.

Wie is DJ David?

DJ David, geboren in 1978 in Kortrijk. Ik groeide op in de gouden jaren ’80, ging uit naar de vele clubs in de ’90s en de ’00s en tijdens de jaren ’10, volgde ik de muziekscene nauw op de voet. Als gepassioneerd muziekliefhebber had ik de smaak al vroeg te pakken. Op 6-jarige leeftijd had ik reeds twee platenspelers op mijn kamer staan en nam ik al naar hartelust cassettes op met de vele hits van Michael Jackson en Madonna.

Toen ik op 12 jarige leeftijd mijn eerste mengpaneel kreeg van mijn ouders kon mijn geluk niet op. Nog meer cassettes werden opgenomen en de eerste mixtapes werden naar hartelust afgespeeld op de ghettoblaster voor de vrienden. Enkele jaren later volgde de aankoop van mijn eerste professionele platenspeler, een Technics SL1200 mk2, waarvoor ik had gespaard door allerhande klusjes op te knappen. Hierdoor kon ik meer en meer oefenen en experimenteren op het maken van naadloze mixen.

Op 16 jarige leeftijd kreeg ik voor het eerst de kans om samen met een goede vriend te spelen voor een publiek. Het werd een topavond en het smaakte naar meer. Al snel volgde de aankoop van een tweede Technics en ook het oude mengpaneel werd bedankt voor bewezen diensten bij intrede van een Rodec MX180. Ik herinner me nog goed hoe we de vrijdag in Musikladen en Diki Records de vinylplaten gingen zoeken die we in het weekend ervoor gehoord hadden in de discotheken.

Steeds meer materialen werden aangekocht tot ik op een bepaald ogenblik besliste om professioneel van start te gaan en mijn opgedane kennis en ervaring ten dienste te stellen van wie op zoek is naar een allround DJ. om zijn feest muzikaal te verzorgen.

.

Wat zijn onze troeven?

 • Vaste afgesproken prijs, geen eind-uur
 • Jarenlange ervaring om in te spelen op uw publiek, jong of oud
 • Allround DJ met vele muziekgenres in de platenbak
 • Kwalitatieve installaties (Merken zoals Pioneer, QSC, Apple, Showtec,…)
 • Professionele aanpak
 • Altijd bereikbaar via mail, telefoon of sociale media
 • Geen enkel feest wordt uit de weg gegaan

.

Welke muziekstijlen?

Het muziekbestand van DJ David is zeer ruim en wordt dagelijks nog bijgevuld. Van seventies disco tot de hedendaagse danshits van Tomorrowland, van foute muziek tot R&B, golden oldies en rock classics. Zelf is DJ David gespecialiseerd in hedendaagse hits, 90’s en vooral RETRO dance classics. Het enige genre die niet wordt aangeboden (op enkele klassiekers na) is hard rock en al zijn variaties.

.

Werkwijze

In een vrijblijvend en persoonlijk gesprek bekijken we samen het verloop van de avond en welke installatie het best wordt gekozen volgens uw noden en wensen. Hoeveel gasten worden er verwacht, wat is de leeftijdscategorie van uw gasten, welke muziekstijlen hoort u wel en niet graag,… Deze bespreking helpt om uw feest zo persoonlijk mogelijk te maken én u kunt ook uw eigen ideeën inbrengen.

Wanneer beslist wordt om met DJ David samen te werken, wordt er een checklist overlopen zodat we kunnen garant staan voor de kwaliteit en het vlotte verloop van uw dansavond. Een goede voorbereiding is immers de helft van het werk.

De kostprijs van de avond wordt bepaald door de hoeveelheid materiaal die moet worden ingezet. Ongeacht tot wanneer uw feest uitloopt, er volgt GEEN extra factuur! Zo kunt u feesten zonder op uw uurwerk te moeten kijken of zich zorgen hoeft te maken voor een hoog oplopende kost.

De opgegeven prijs omvat steeds:

 • De diensten van de DJ gedurende de receptie, het avondmaal en het volledige dansfeest
 • Leveren, installeren en afbreken van de discobar
 • Verplaatsingskosten

De opgegeven prijs omvat niet:

 • Extra diensten zoals muziek voorzien op ceremonies, …
 • Sabam en andere auteursrechten (enkel voor openbare gelegenheden)
 • Verzekeringen die ten laste vallen van de organisatie